VÅRA SIMRESOR

Några gånger om året drar vi iväg på simresa med en mindre eller större grupp. Långt bort eller närmare, längre än en vecka eller en långhelg, Öppet vatten-simning eller i bassäng, ibland båda! Här finns något för alla och vi har ALLTID fantastiskt roligt ihop och nya vänskapsband byggs. Semestra, upplev och bli bättre på att simma samtidigt! För vår miljö: välj att Klimatkompensera i de fall det inte ingår. 

Nu åker vi!

LANZAROTE

23-30 mars 2020

Välkommen till Simcoachens simläger på Club La Santa, Lanzarote, tillsammans med TUI.

Vi bor på Club La Santa som är det bästa valet för en aktiv sportsemester. På hotellet har du tillgång till mer än 30 olika sporter, instruktioner, utrustning, turneringar, klasser, sociala evenemang, underhållning och mycket mer utöver simningen. 

På La Santa erbjuder Simcoachen två olika upplägg; Race och Masters.

Från:

16 995:-

MALLORCA

1-7 juni 2020

Haka på vårt årliga camp till Mallorcas vackra sydöstra sida: Colonia Sant Jordi - en pärla för fantastisk Öppet vatten-simning. NYHET: Nu gör vi resan två dagar längre och med tre simpass i bassäng utöver våra Simsafaris i havet. Du kommer få en boost både teoretiskt och praktiskt under dessa dagar och ett fint lyft i din simning även om fokus ligger på upplevelse.

Från:

7 900:-

SKOJ PÅ MALDIVERNA

FANTASTISKT PÅ MALDIVERNA

OPEN WATER SAFARI, MALLORCA