top of page

VÅRA KURSER

Är du nybörjare, fortsättare, vill bli snabbare med bättre teknik, få hjälp på hemmaplan eller gå en kurs i Öppet vatten-simning? Vi har alla varianter och härliga gäng som tränar varje vecka tillsammans. Vi har kunskap och metodik för att möta DINA behov och du får ett strukturerat upplägg som garanterat utvecklar dig. Vi coachar alltid med Aquatalk - en öronbensteknologi som gör att du får direkt feedback under tiden du simmar. Du får även läxor varje vecka under din kurs samt tillgång till instruktionsvideor.

 

Är du nybörjare på crawl? Kanske du upplever att du fixar 10 meter och sedan är helt slut? Då är denna kurs perfekt för dig.

Om du kan simma 400 m frisim i ett svep kan du anmäla dig till RACE. Du får koll på teknik och hur man bygger uthållighet under längre sträckor och du lär dig att avsluta starkt. 

Har du simmat RACE är du välkommen till vår squad Masters. Vi simmar tillsammans varje vecka och fokuserar på att förbättra teknik, bli snabbare och ha kul ihop.

400 m frisim under 6.00 minuter? Då finns FASTLANE - gruppen som garanterar utmanar och inspirerar dig varje vecka. 

SIMCOACHEN

ONLINE

Vill du ha ett strukturerat upplägg vecka för vecka med läxor, videos och uppföljning? På distans erbjuder vi RACEMASTERS och OPEN WATER

Varje sommar har vi Intensivkurser ute i våra sjöar under 1-3 veckor. Allt från nybörjare till snabbisar. Och allt där emellan.

Nörda ner dig i din simning under en hel helg! Lyxigt värre. Din simning får du analyserad, du får reda på hur du ska lägga upp din träning, vilken frekvens du ska simma på och massa drills med dig hem. Har du ett gäng eller en klubb som vill ha coachning under en helg kommer vi gärna!

bottom of page