tis 27 apr. | Sývota

OPEN WATER CAMP - Sivota, Grekland - 27 september 2021

Registrering är stängd
OPEN WATER CAMP - Sivota, Grekland - 27 september 2021

Tid och plats

27 apr. 08:00 – 10:05
Sývota, Sývota 461 00, Grekland

Om evenemanget

I september förlänger vi Öppet vatten-säsongen med en OW-vecka på Sivota Retreat – powered by Playitas på Grekiska fastlandet. Denna sim- och njutarsemester är baserad i den pittoreska byn Sivota och under veckan tar vi oss fram i det kristallklara vattnet i Joniska havet. Här finns det fina kustremsor åt båda hållen att utforska, kristallklara vatten och behaglig temperatur.

Veckans simningar

Vi simmar både till och runt de tre öar som finns i anslutning till Sivota: Mourtemeno, Agios Nikolaus och Mavro Oros. Vi kommer få se den spektakulära typografin och simma i tunnlar och grottor. Vi simmar en gång per dag och inför varje pass blir det teknikgenomgång med viktiga och bra kunskaper att tänka på när du simmar utomhus. Vi ledare är alltid med på SUP/kajak/med och simmar och du väljer såklart själv om du vill simma med fenor, paddlar, dolme eller utan.

Vem kan delta?

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma längre sträckor (1000 m och mer). Vill din partner med? Inga problem! Här kan även din partner följa med, även om man inte är med och simmar. Det finns massor av träningsmöjligheter på Sivota Retreat – powered by Playitas som padel, tennis, cykel (MTB, Gravel, Landsväg), gruppträning, WOD Box, stort nybyggt gym. Eller varför inte paddla med i en kajak eller på en SUP under en simtur? Med på resan är Löplabbet som står för dagliga löppass av varierande karaktär.