OUTDOOR

Vi gillar att simma i det fria och att möta naturens skepnader och krafter. Så fort det blir något varmare i vattnet i sjöar och hav tar vi oss ut för att träna och njuta av det som vi har lärt oss under höst, vinter och vår. Med en bra grund kan vi sedan anpassa oss bättre till rådande förhållanden i hav och sjö.

Swimrun

Tänk dig att du tar dig fram i naturen och inget stoppar dig. I den växande sporten swimrun gör du just detta. Du simmar med skor och springer med våtdräkt och får uppleva naturens alla skepnader från land och vatten. Varje sommar erbjuder vi kurser och drop-in-pass där våra namnkunniga coacher guidar dig rätt med teknik, tips och trix.

Openwater

Frihet och frisk luft. Du är i ett oändligt samman- hang och skrider snabbt och smidigt fram. Inga ka- kelplattor att räkna, ingen att trängas med, avsak- naden av klordoft är total. När du andas skymtar du träden, himlen, solen. Börja sommaren med en OW för Ovana om du är osäker eller haka på våra Drop In-pass där vi är många som tränar tillsammans.

BOKA